Over ons

Houdt u van dagverse lekkernijen? De Blekerij heeft het voor u!

 

Ons verhaal

In 1992 namen Hilde en Johan het ouderlijk gemengd veeteeltbedrijf over met 25 koeien en 45 zeugen. Het was meteen de start voor de derde generatie van verkoop van hoeveproducten.

Het familiaal landbouwbedrijf groeide al snel uit tot 40 koeien en 120 zeugen. De bouw van een nieuwe zeugenstal in 1992 zorgde voor meer comfort, zowel voor mens als dier. De klemtoon van het bedrijf ligt nog steeds op duurzaamheid en diervriendelijkheid.

De dioxinecrisis met de daarbij horende daling van de varkensprijzen,

zorgde voor een drastisch keerpunt op de boerderij.

In 2005 werden alle zeugen afgevoerd en de Blekerij werd een volwaardig melkveebedrijf, waar nu dagelijks 55 Holstein koeien gemolken worden. De bouw van een nieuwe winkel met een grote variëteit aan hoeveproducten, laat ons vandaag toe een deel van de melk te verwerken, rekening houdend met de strenge HACCP-regels.

Beste bezoeker, geniet van het landelijk karakter van ons bedrijf, de (h)eerlijke smaak van onze producten en de eenvoud van mens en dier…

Onze producten

Hoeveproducten zijn producten die je recht bij de boer kan kopen. Elk product is uniek en vertelt een eigen verhaal.

Lekkernijen hoeven niet altijd heel erg ongezond te zijn. In de winkel van De Blekerij in Massemen vindt u tal van producten die bereid zijn zonder bewaarmiddelen of kleurstoffen.

Soorten ijs

Desserten

Sfeerbeelden

Contacteer ons

Adres

Massemsesteenweg 133
9230 Massemen